Καταρχήν θα ήθελα να εξηγήσω λέγοντας αδέρφια μου, τι εννοώ.

Αδερφός μου είναι ο οποιοσδήποτε μαχητής του καλού.

Σημασία δεν έχουν η θρησκεία και τα πολιτικά πιστεύω διότι κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή την στιγμή κανείς δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Αυτό που έχει σημασία είναι μέσα του να υπάρχει φιλαλήθεια, Ειρήνη, δικαιοσύνη, σοφία και πάνω από όλα αγάπη.

Και όταν φανερωθεί η αλήθεια στην γη είμαι σίγουρος ότι σε όποια θρησκεία η πολιτικό χώρο ανήκει αυτός ο άνθρωπος θα την ακολουθήσει.

Οπότε απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς, Έλληνες και μη .

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εμπιστοσύνη στον Θεό

Για αυτό σας λέω μη μεριμνάτε για την ζωή σας τι θα φάτε και τι θα πιείτε, ούτε για το σώμα σας τι θα φορέσετε. Δεν αξίζει η ζωή περισσότερο από την τροφή; και το σώμα από το ένδυμα;
Κοιτάξτε τα πτηνά του ουρανού, ούτε σπείρουν ούτε θερίζουν ούτε αποθηκεύουν, και ο Πατέρας ο ουράνιος τα τρέφει. Δεν έχετε εσείς μεγαλύτερη αξία από αυτά;
Ποιος από σας, όσο κι αν φροντίσει, μπορεί να προσθέσει στο ανάστημά του ένα πήχη; Και γιατί μεριμνάτε για ενδύματα; Παρατηρήσετε τα κρίνα του αγρού πως αυξάνουν, ούτε κοπιάζουν, ούτε γνέθουν, αλλά σας λέω, ότι ούτε ο Σολομώντας σε όλη του την δόξα δεν ντύθηκε σαν ένα από αυτά.
Εάν το χορτάρι του αγρού, που σήμερα υπάρχει και αύριο το ρίχνουν στο φούρνο, ο Θεός το ντύνει, τόσο ωραία, πόσο περισσότερο εσάς ολιγόπιστοι;
Μη μεριμνάτε λοιπόν και μη λέτε, "τι θα φάμε ή τι θα πιούμε ή τι θα ντυθούμε;". Διότι όλα αυτά τα επιδιώκουν οι εθνικοί. Γνωρίζει ο Πατέρας σας ο ουράνιος ότι έχετε ανάγκη απ' όλα αυτά.
Ζητάτε πρώτα την βασιλεία του Θεού και την δικαιοσύνη του και τότε όλα αυτά θα σας χορηγηθούν. Μην μεριμνάτε λοιπόν για το αύριο, διότι η αυριανή μέρα θα φροντίσει για τα δικά της πράγματα. Φθάνει η στεναχώρια της ημέρας.
Κατα Ματθαιο κεφ 6   25-34

2 σχόλια:

  1. Μην μεριμνάτε λοιπόν για το αύριο, διότι η αυριανή μέρα θα φροντίσει για τα δικά της πράγματα. Φθάνει η στεναχώρια της ημέρας.

    μανα γιατι με γεννησες δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ.(IΩΑΝΝΗς 1:12-13) KAI ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ (ΕΦΕΣΙΟΥς 1:14)ΓΙΑΤΙ EKEINOI EINAI ENA KAINOYRΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.(Iωαννης 14:23)

    OI Yπολιποι ολοι εκεινοι που ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ τους ΣΩΤΗΡΑΣ πρεπει τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝκαι για παντα με τον θεο χαρη στον Χριστο να συμφιλιωθουν και τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογο να ΑΝΥΣΥΧΟΥΝ γιατι μετα τον ΘΑΝΑΤΟ με τον ΧΡΙΣΤΟ στην Βασιλεια του θα ΜΠΟΥΝ.(ΙΩΑΝΝΗς 14:2-3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis