Καταρχήν θα ήθελα να εξηγήσω λέγοντας αδέρφια μου, τι εννοώ.

Αδερφός μου είναι ο οποιοσδήποτε μαχητής του καλού.

Σημασία δεν έχουν η θρησκεία και τα πολιτικά πιστεύω διότι κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή την στιγμή κανείς δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Αυτό που έχει σημασία είναι μέσα του να υπάρχει φιλαλήθεια, Ειρήνη, δικαιοσύνη, σοφία και πάνω από όλα αγάπη.

Και όταν φανερωθεί η αλήθεια στην γη είμαι σίγουρος ότι σε όποια θρησκεία η πολιτικό χώρο ανήκει αυτός ο άνθρωπος θα την ακολουθήσει.

Οπότε απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς, Έλληνες και μη .

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Χρυσή αυγή... Αντισυστήμικη ή το απόλυτο εργαλείο του συστήματος;

Παίρνουμε πια σαν δεδομένα.... ότι έχουμε ένα καθεστώς που κάθε άλλο από δημοκρατικό είναι κι ένα σύστημα το οποίο εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Ένα  σάπιο σύστημα που  μας έχει μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδις και για να έχουμε την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας μας είχε πετάξει και κάποια κόμματα κομπάρσους να συμπληρώνουν το καρέ.
Ένα σύστημα πολύ καλά οργανωμένο, με παρακρατικά παρακλάδια, με τα μ.μ.ε. δικά του και με ένα ασύλληπτο τρόπο απορρόφησης ή εξαφάνισης οτιδήποτε καινούργιου  έξω από αυτό.
Ένα σύστημα που δεν έχει κανένα πρόβλημα κάποιον κομπάρσο να τον κάνει πρωταγωνιστή και το αντίστροφο.

Αυτό το σύστημα  είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται και να γίνεται κατανοητό και στους πιο αφελείς το 2009 όταν πλέον φύγαμε  από την εποχή της μεθοδευμένης καταστροφής των αξιών, αρχών, γενικότερα παιδείας, την ομογένεια ελληνικής κοινωνίας.Την καταστροφή των δομών ,υποδομών και την υπερχρέωση του κράτους και των πολιτών και περάσαμε φυσιολογικά στην εποχή του μεγάλου παζαριού, την οριστική υποδούλωση της χώρας και τον πιθανό αφανισμό του έθνους.

Όταν πια η αλήθεια άρχισε να γίνεται τόσο φανερή που δεν κρυβόταν και δεν μπορούσαν να πείσουν, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν για το σύστημα. Γιατί τότε μπορούσε να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων, να δημιουργήσουν ένα κίνημα και να πάρουν τον κόσμο μαζί τους.
Έπρεπε οπωσδήποτε  να βρεθεί ένα κόμμα που να λέει αυτά που δεν μπορούν πια να κρυφτούν, αλλά να μην ψηφιστεί ποτέ, τουλάχιστον όχι σε αυτές τις εκλογές, για να προλάβουν το ξεπούλημα,( μετά την ολοκλήρωση το ξεπουλήματος δεν τους ενδιαφέρει, σαν στυμμένη λεμονόκουπα θα μας πετάξουν, να φάμε τις σάρκες μας ).

Εώς από μηχανής θεός λοιπόν έρχεται η χρυσή αυγή να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Ένα κόμμα του 0.7% στο 50 % του πληθυσμού που ψήφιζε έως τότε, ξαφνικά αποκτάει οργάνωση μεγάλου κόμματος, διαφημίζεται με τον καλύτερο τρόπο με την ΜΗΝ προβολή του από τα ΜΜΕ που ο κόσμος τα έχει, και σωστά, για διαπλεκόμενα. Και όταν εμφανίζονται, μαζί με την σατανική συμπεριφορά τους και φασιστική ιδεολογία τους λένε και τα αυτονόητα, που κανείς βέβαια του συστήματος δεν είχε πει μέχρι τότε.
Ότι δηλαδή η χώρα έχει χάσει την κυριαρχία της εδώ και χρόνια,
αυτοί που την φέρανε σε αυτή την κατάσταση είναι προδότες και πρέπει να τιμωρηθούν,
ότι η ευρωπαϊκή ένωση δεν είναι τίποτα άλλο από γερμανική ηγεμονία,
ότι έχουμε πήξει από λαθρομετανάστες και πρέπει να φύγουν κακήν κακώς (σφάζοντας τους ακόμα καλύτερα),
και τέλος στο ψευτοδίλημμα δραχμή ή ευρώ, ότι πρέπει να φύγουμε αλλά μετά από δυο χρόνια αφού πρώτα έχει οργανωθεί η χώρα ώστε να παράγει τα απαραίτητα προϊόντα για να ζήσουμε .

Το σχέδιο είναι  τόσο απλό αλλά τόσο πανέξυπνο. Σε ένα κόμμα που στηρίζεται στο μίσος, με τα κορυφαία του στελέχη να είναι ναζιστές, δολοφόνοι, πρώην πράκτορες της Ε.Υ.Π., σατανιστές, δίδεται το δικαίωμα να πει αλήθειες.
Ξέρουν οτι ο Έλληνες δεν ήταν δεν είναι και ούτε θα γίνουν ποτέ φασίστες. Έχουν πολεμήσει με απίστευτη γενναιότητα τον φασισμό και έχουν υποστεί μεγάλα δεινά από αυτόν.
Ξέρουν ότι οι Έλληνες δεν ειναι ρατσιστές. Σε όποια άλλη χώρα γινόταν αυτό που γινέται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα θα τους πέταγαν στην θάλασσα(βλέπε Ιταλία), ναι μεν επιβάλεται να φύγουν οι λαθρομετανάστες, ( γιατί όπως και να το κάνουμε δεν χωράμε σε αυτή την χώρα. Είναι για το καλό ΟΛΩΝ), αλλά σαν λαός πάντα είχαμε σε υπόληψη την ανθρώπινη ζωή, έχουμε ζήσει την φτώχια και την μετανάστευση στο πετσί μας, γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι θύματα, τα χειρότερα μάλιστα.
Και τέλος ο Έλληνας δεν είχε ποτέ μισος στη καρδιά του, ούτε θρασυδειλία,  ούτε ποτέ  πέντε κυνηγούσαν  έναν ταλαίπωρο για να τον χτυπήσουν.
Ο Έλληνας στην καρδιά του έχει λέξεις όπως φιλοξενία, εγκαρδιότητα, ανδρεία, υστεροφημία, ακόμα και λέξεις που δεν μπόρεσαν καν να μεταφραστούν, φιλότιμο
Το όφελος λοιπόν είναι διπλό για το σύστημα.
Πρώτον. Ήξερε ότι αυτό το κόμμα δεν θα κυβερνήσει.
Δεύτερον. Όποιος πλέον πει κάποιες από τις παραπάνω αλήθειες αυτόματα ταμπελιάζετε σαν φασίστας χρυσαυγίτης.

Η χρυσή αυγή είναι ο guest star σε μια καλοστημένη παράσταση που οδεύει στο τέλος της, με θεατή τον ελληνικό λαό




ΥΓ1. Είμαι βέβαιος ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων που πήρε η χρυσή αυγή δεν ήταν λόγω της ιδεολογίας της, αλλά λόγω των αυτονόητων που είπε και λόγω της πεποίθησης του κόσμου ότι είναι κάτι εκτός συστήματος. Έλπιζω να συνειδητοποιήσουν την συστημικότητά της και να την επαναφέρουν εκεί που της αρμόζει. Γιατι αλλιώς..... όταν έρθει η στιγμή και τελειώσουν οι μετανάστες, και αυτός που θα εχει αντίθετη άποψη, θα είσαι εσύ. Τι θα γίνει τότε;


ΥΓ2. Ένα είναι το σίγουρο.Εσωτερικό ξεκαθαρισμα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αλλά όχι με γνώμονα το μίσος. Μίσος που πρεσβεύει η χρυσή αυγή.
Το ξεκαθάρισμα πρέπει να γίνει με γνώμονα την αγάπη.
Την αγάπη για την φιλαλήθεια, δικαιοσύνη, την ισότητα, την ειρήνη, την φιλαδέλφεια.
Την αγάπη για τις αρχές και τις αξίες που είχαμε πάντα σαν έθνος και μας έκαναν να μεγαλουργήσουμε και να ξεχωρίσουμε στην υφήλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis