Καταρχήν θα ήθελα να εξηγήσω λέγοντας αδέρφια μου, τι εννοώ.

Αδερφός μου είναι ο οποιοσδήποτε μαχητής του καλού.

Σημασία δεν έχουν η θρησκεία και τα πολιτικά πιστεύω διότι κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή την στιγμή κανείς δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Αυτό που έχει σημασία είναι μέσα του να υπάρχει φιλαλήθεια, Ειρήνη, δικαιοσύνη, σοφία και πάνω από όλα αγάπη.

Και όταν φανερωθεί η αλήθεια στην γη είμαι σίγουρος ότι σε όποια θρησκεία η πολιτικό χώρο ανήκει αυτός ο άνθρωπος θα την ακολουθήσει.

Οπότε απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς, Έλληνες και μη .

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Νοιάζομαι, μοιράζομαι.....για τους κλέφτες, τα κλοπιμαία

Μετά από πολύ καιρό, είδα σε ένα φιλικό σπίτι ελληνική τηλεόραση. Mega συγκεκριμένα, ο φίλος παρακολουθούσε την σειρά "πίσω από το σπίτι". Σύντομα ήρθε η ώρα των διαφημίσεων και τσουπ νατοι........μια ακόμα πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης από το "μεγάλο" κανάλι. Νοιάζομαι-μοιράζομαι, τι εύηχο.
Πρώτη μούρη στην διαφήμιση όλα τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια που ξαφνικά νοιάστηκαν για τον λαό  που πεινάει, φιλάνθρωποι, πάντα ήταν άλλωστε. Ακόμα και όταν έπειθαν τον κόσμο να παίξει στο χρηματιστήριο, όταν έριχναν και ανεβάζαν κυβερνήσεις, όταν τρομοκρατούσαν το λάο με ψευτοδιλήμματα, όταν παραπληροφορούσαν και αποσιωπούσαν ειδήσεις ώστε να φτάσει η χώρα στην κατάντια που βρίσκεται αυτή την στιγμή.
Το "φιλάνθρωπο" κανάλι με τους "φιλάνθρωπους" δημοσιογράφους έκανε αυτό που πάντα κάνει, αλλά αυτή τη φορά στη πιο αηδιαστική του μορφή
Σιχαμερό, οπώς πάντα, εκμεταλλεύεται, μαζί με το κράτος, την αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του.
Δεν ζητάει τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα ή ακόμα και χρήματα αλλά σε τραπεζικό λογαριασμό. Ζητάει sms.
Για να μην γίνω συνομοσιολόγος δεν θα αναφερθώ καθόλου για το ένα ευρώ και κατά πόσο αυτό πηγαίνει εξ' ολοκλήρου σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Θα μιλήσω όμως για τα είκοσι τρία λεπτά του φπα που πηγαίνουν στο κράτος.
Πενήντα τέσσερις τόνοι τρόφιμα μάζεψαν λέει από την καμπάνια....... και πόσα εκατομμύρια για το κράτος, αυτό βέβαια δεν το λένε. Φιλανθρωπικό έργο με νταβά πρώτη φορά βλέπω.

Είστε αισχροί, λύκοι με προβιές προβάτων, υποκριτές που κλέβετε, από το υστέρημα πια του Έλληνα, με πρόφαση την εξαθλίωση που εσείς δημιουργήσατε.
Βέβαια να μου πείτε πρέπει να τα έχετε καλά με το κράτος, γιατί κανονικά έπρεπε να είχατε κλείσει εδώ και χρόνια με τα εκατομμύρια που χρωστάτε.

ΜΗΝ στέλνετε σας παρακαλώ άλλα sms στους κλέφτες, για τον μόνο που νοιάζονται είναι για τον εαυτό τους και το σινάφι τους και αυτό που μοιράζονται είναι τα κλοπιμαία από τον ιδρώτα  μας.  Αυτά τα 23 λεπτά άμα τα πολλαπλασιάσετε με κάποιον χ αριθμό θα δείτε ότι μπορούν να θρεψουν εκατοντάδες ακόμα ανθρώπους. Υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που πεινάνε, οι δήμοι έχουν κοινωνικά παντοπωλεία, δώστε εκεί και προτιμήστε σε είδος.

Θα κλείσω με έναν λόγο του Χριστού.
" Δεν είναι δυνατό ένα καλό δέντρο να φέρει σάπιους καρπούς, ούτε ένα σάπιο δέντρο να φέρει καρπους καλούς ". Κατά Ματθαίου κεφ 7   18

ΥΓ1. Επειδή δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα. Κάποιοι από αυτούς (κυρίως οι καλλιτέχνες)  που συμμετέχουν στην διαφημιστική καμπάνια, μπορεί από αφέλεια να νομίζουν ότι κάνουν το σωστό.

ΥΓ2. Βλέποντας 10 λεπτά από το "πίσω στο σπίτι" κατάλαβα γιατί ο κόσμος βλέπει τα τούρκικα σίριαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis