Καταρχήν θα ήθελα να εξηγήσω λέγοντας αδέρφια μου, τι εννοώ.

Αδερφός μου είναι ο οποιοσδήποτε μαχητής του καλού.

Σημασία δεν έχουν η θρησκεία και τα πολιτικά πιστεύω διότι κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή την στιγμή κανείς δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Αυτό που έχει σημασία είναι μέσα του να υπάρχει φιλαλήθεια, Ειρήνη, δικαιοσύνη, σοφία και πάνω από όλα αγάπη.

Και όταν φανερωθεί η αλήθεια στην γη είμαι σίγουρος ότι σε όποια θρησκεία η πολιτικό χώρο ανήκει αυτός ο άνθρωπος θα την ακολουθήσει.

Οπότε απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς, Έλληνες και μη .

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η μοναδική μας ελπίδα

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει στην χώρα μας προεκλογικός πυρετός. Όλοι συζητάμε ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βγάλει την χώρα μας από αυτό το αδιέξοδο.

Πρώτα από όλα έχουμε τα κόμματα του μνημονίου. Δηλαδή τους συνειδητούς προδότες που εκτελούν τις εντολές των ανωτέρων τους. Ποιες είναι αυτές; Κατάρρευση του οικονομικοπολιτικού συστήματος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, ώστε να φέρουν σαν λύση μια παγκόσμια διακυβέρνηση, με έναν κυβερνήτη σαν σωτήρα της όλης κατάστασης, με την ευλογία των λαών.
Μετά έχουμε τα κόμματα "κομπάρσους" που υποτίθεται είναι ενάντια του μνημονίου, αλλά με την στάση τους και τις λύσεις που ΔΕΝ δίνουν σε κάνουν να πιστεύεις πως τελικά το μνημόνιο είναι η καλύτερη λύση.
Τέλος έχουμε και κάποια, ελπίζω δηλαδή, που πραγματικά θέλουν το καλό του τόπου και την ευημερία του.

Έστω ότι βγει ένα κόμμα που πραγματικά θέλει το καλό του τόπου. Με ποιους θα τα βάλει; Αυτή την στιγμή στον πλανήτη το 80% του πλούτου το κατέχουν μόνο 100 οικογένειες. Το υπόλοιπο 20% τα 6δις ανθρώπων κι αν βάλουμε και όλους αυτούς που χουν βολέψει με αρκετά λεφτά ώστε να είναι τα τσιράκια τους, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για δραματική κατάσταση .
Πολλοί νομίζουν ότι φταίει η Μέρκελ ο Σαρκοζί ή ο οποιοσδήποτε ηγέτης. Δεν μπορούν να δουν ότι όλοι αυτοι ειναι πιόνια μιας εικονικής πραγματικότητας, ενός "Μάτριξ", που εχουν στήσει για να εξαπατούν τον κόσμο. Το κουμάντο το κάνουν αυτοί που έχουν το χρήμα.
Μακάρι να μην βγω αληθινός αλλά νομίζω ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση, κανένα κόμμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και δυστυχώς ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή των πόνων, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει.

Σε καμιά περίπτωση δεν λέω οτι δεν πρέπει να ψηφίσουμε ή ότι πρέπει να μείνουμε απαθείς σε αυτά που συμβαίνουν. Απεναντίας πρέπει καθημερινά να αγωνιζόμαστε, για την δικαιοσύνη, την ειρήνη και το γενικό καλό. 
Απόδειξέ μου οτι έχεις πίστη χωρίς έργα και γω θα σου αποδείξω από τα έργα μου την πίστη μου. Επιστολη Ιακωβου κεφ 2  18
Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να πάψουμε να χουμε φρούδες ελπίδες σε κόμματα, κράτη ή συνομοσπονδίες κρατών. Αλλά να στηρίξουμε τις ελπίδες μας στον Κύριο Ιησού Χριστό. Που αν και Θεός έγινε άνθρωπος και θυσία για όλους εμάς, τον μονο αξιόπιστο, ο οποίος μέσω της αποκάλυψης που έδωσε στον Ιωάννη μας έδωσε την υπόσχεση της δικαίωσης όλων εμάς  και της τιμωρίας όλων αυτών που καταδυναστεύουν τον πλανήτη. Να είστε σίγουροι αδέρφια ότι η μέρα αυτή πλησιάζει.

3 σχόλια:

  1. "Αν μισούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει λευτεριά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΤΑ ΖΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....
    ΦΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αληθεια ειναι οτι αυτες οι μερες θα ναι μερες θλιψης και οχι χαρας, αλλα το αποτελεσμα θα ειναι ανεπαναληπτο και αιωνιο.Θα λεγα οτι ειναι οπως οι πονοι μιας ετοιμογεννης γυναικας, που οταν ερθει η ωρα να γεννησει νοιωθει φοβο και θλιψη, αλλα οταν γεννησει η χαρα της ειναι τοσο μεγαλη που κανεις δεν μπορει να της την στερησει.

      Διαγραφή

ShareThis